NIEUW februari 2021

Nieuws

NIEUW februari 2021

In 2021 viert het Japanse merk SAKURA zijn 100ste verjaardag! Ter ere van dit jubileumjaar staat de maand februari bij ROYAL TALENS in het teken van Sakura met een bijzondere editie van de Pigma Micron sets: "Black & Gold Edition" (sets met 3 of 6 zwarte fineliners in verschillende diktes van 0,2 tot 0,5mm).

De zwarte en gouden elementen van deze pennen vormen een eerbetoon aan de Art Deco-beweging die gelijktijdig ontstond met de oprichting van Sakura in 1921. Veel originele Sakura verpakkingen uit de beginjaren zijn ontworpen met de emblematische elementen uit die bepalende kunststroming. De naam Sakura verwijst naar de geliefde Japanse kersenbloesem die symbool staat voor fragiele schoonheid. Het ultieme streven naar perfectie en hoge kwaliteit is sindsdien onverminderd aanwezig in Sakura's kleur- en tekenmaterialen.

Bovendien organiseert ROYAL TALENS een creatieve wedstrijd waaraan je tot 31 december 2021 maandelijks kan deelnemen: creëer een kunstwerk met je favoriete SAKURA-producten dat is geïnspireerd op het iconische land Japan en win een trip naar Tokyo in 2022 of één van de drie SAKURA prijzenpakketten. Meer info over deelnameprocedure en actievoorwaarden vind je via deze link.